Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik weet het niet meer

Al sinds vorige jaar september last van een burnout met angstklachten en paniekaanvallen.
Stapje bij stapje ging het wat beter ik rij weer auto kan sinds een paar weken de paniek geen paniek laten worden. Dus de angst is beter maar man man man wat een klachten. Momenteel heb ik elke dag tot zo ie zo een uur of 4 een vreselijk raar afwezig hoofd. Kan geen 2 min verder kijken. Ook raar gevoel in mijn hoofd soort druk. En hoofdpijn op z'n tijd ook nog is. Ook is buiten vreselijk de wereld voel eng en raar. Soms zo erg dat ik niet een kan lopen buiten tis alsof de tegels me doodslaan. Ik ben hier heel bang voor.
Ook in bed kan m'n hoofd soms ineens de regie op de negatieve manier overnemen ik ben dan heel bang zelfs de kast op mijn kamer voelt eng aan alsof mijn geest me lichaam verlaat. Ik kan me tegenwoordig wel zo rustig houden dat hetgeen paniek wordt.maar ben zj bang voor al die klachten. Bang dat er iets helemaal fout zit in mijn hoofd. Ik kan moeilijk genieten snel huilen enz. De angst dat ik iets ergs in mijn hoofd heb en gek wordt is heeeel groot.

Wie herkent dit?

Lizette
12-05-2024
laatste reactie: 20-06-2024

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hi,
ik ben nog heel jong maar herken wat je zegt. Ik ben Christelijk maar heb soms 'buiten mezelf ervaringen'. Het is ontzettend lastig uit te leggen maar het voelt alsof ik mezelf bekijk door de ogen van een ander en ik schrik dan in een x heel erg. Dagenlang het gevoel dat mijn keel dichtgeknepen word en als ik buiten ben voel ik me een soort van licht in mn hoofd, alsof ik ieder moment flauw kan vallen. Ik probeer echt te bidden en te vertrouwen op God maar soms is er zo'n angst in mijn hoofd. Bij die ervaringen ga ik soms ook heel diep nadenken over dingen dat het eng word. Ik kan slecht alleen zijn en de hele dag voel ik een soort onrust. Ik heb een constante soort drukkende hoofdpijn.

ik heb wel betere dagen maar atm leef ik toe naar het moment dat ik me beter ga voelen. Iedereen die dit leest en Christen is, zou je voor me willen bidden?

r
20-06-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>