Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Gekmakende gedachtes hart

Beste leden,

Na een behandeling van 6 maanden klinisch geheel geen last meer van de constante drang om te scannen op te zoeken op google en ga zo maar door.

Nu heb ik sinds vrijdag ( voelt als hartoverslagen )
Soort van bubbel die opblaast gevoel rond mijn borst/maagstreek. Al gedacht oh joh is me maag maar nadat mijn vriendin op mijn borst lag en vertelde dat ze voelde dat het een overslag vanuit mijn hart was wordt ik weer panisch.

Iemand bekend met hartoverslagen meermaals per dag mbt hyperventilatie/stress?

Ik wil vermijden om naar de dokter te gaan en toe te geven aan de angst dat het iets is..

M
23-09-2024
laatste reactie: 20-10-2024

4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi hoi, mijn schoonzusje heeft ze, en het schijnt vrij normaal te zijn

Anoniem
26-09-2024
Reageer:
Ik heb elke dag angsten sta ermee op en ga ermee naar bed elke dag bang dat ik doodga durf niet naar buiten als ik maar wat voel meteen paniek en gedachte ik ga dood zijn er meer met deze gedachte alles is onderzocht allerlei bloeduitslagen gehad chloresterol en nog 9 bloedonderzoeken alles goed in Ziekenhuis gelopen voor maag darm en slokdarm alles goed maar die doods gedachte beheersen mijn leven durf de straat niet op

JOKE
29-09-2024
Reageer:
Ik heb in feb een reset v mn hart gekregen omdat hij op hol sloeg. Nu voel ik elke dag mn hart kloppen maar soms voel ik een raar gevoel tussen mn borsten...ik ben mn hartslag gaan tellen en merkte dat mn hart soms een tel oversloeg. Ik heb de huisarts gebel en volgens de asdistente komt dit bij meerdere mensen voor niks om je druk te maken pas als hij weer op hol slaat bellen.
Ook ik heb last v mn schouderbladen en mn darmen en soms gebeurt t dat al deze dingen versterkt in gevoel zijn dan word ik ook angstig want een hart infarct gaat ook vask samen met deze sympthomen...maar dw volgende dag word ik gewoon weer wakker ( gelukkig) en dan ben ik blij dat t allemaal goed gegaan is....Mocht je t niet vertrouwen naar de huisarts gaan beter 1 x teveel dan te laat...sterkte

Anoniem
20-10-2024
Reageer:
Ja dit kan echt door stress / hyperventilatie komen, zeker aangezien je daar al bekend mee bent.

Je kunt evt je hartslag een keer meten en mocht je het niet kunnen loslaten toch even naar huisarts, dan ben je daarna wat gerust gestelder.

besides, kun je daarna weer ook mentaal aan de slag met je hypochondrie.

Succes komt goed!

Marjolein
20-10-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>