Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Werk

Iieve lezers . Ik heb ook last van hele erge angststoornis.

Alles wat nieuw in me leven komt vind ik doodeng en ook om uit te voeren.

Ik werk al 6 jaar op dezelfde plek en heb het reuze naar me zin en alles voelt vertrouwd en kan echt mezelf zijn en dat vind ik echt belangrijk. Ik heb geen angsten maar blijf wel soort van stil staan want doe al 6 jaar hetzelfde. En van de week is er dus een gesprek geweest dat ze mij willen gaan overplaatsen naar een andere plek zodat ik meer kan ontwikkelen en me werkgever heeft er vertrouwen in dat ik het wel kan wel .

Waar ik dan heen zou gaan is naar een andere plek . Andere mensen collega s maar wel dezelfde werkgever maar die is nooit op de werkvloer natuurlijk.

Maar ik ga natuurlijk alweer zitten ijsberen. Kan ik dit wel? Ga ik die klote angsten weer aan want ik krijg dan weer een steen in me maag ervan en gespannen nek en schouders en hele dag over nadenken. Wil ik me oude vertrouwde plek verlaten? Wat als ik het niet naar me zin Ga krijgen? Wat als ik mezelf niet kan zijn. Wat als ik onder druk wordt gezet? Wat als dit wat als dat. En daardoor belemmert ook steeds me groei. En dat vind ik zo klote. Wil het aan de ene kant proberen maar houd me zoveel tegen

Hebben jullie tips?


Laura
26-07-2024
laatste reactie: 27-07-2024

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wat als het niet lukt? Wat vind je dan van jezelf?

Newbee
27-07-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>