Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Jaren paniekaanvallen en soms dagenlang achter elkaar

Hoi,

Ik heb zelf ook al jaren last van paniekaanvallen. Je hartslag zit torenhoog en je kan niet rustig stil zitten. Ik lees zo veel verhalen, maar het stelt mij niet gerust. Zijn er mensen die ook soms een torenhoge hartslag voor dagen achter elkaar hebben? Bij mij is een paniekaanval niet even twee uurtjes en over. Nee ik kan soms 24-48 uur achter elkaar onrustig zijn met een torenhoge hartslag dat niet zakt. Meteen bang voor steken, hoge bloeddruk. Oog bloedvaatjes springen wel ook met rood oog.

Mensen die dit ook hebben???

Ook dat je je hartslag in je oren hoort suizen???

het zit allemaal tussen je oren zeggen ze...

Hopelijk kan iemand mij geruststellen en ben ik niet de enige!!!
we zijn uiteindelijk allemaal gezond zeggen ze....

Mien
12-06-2024
laatste reactie: 14-06-2024

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi mien ik heb ook paniek aanvallen ervaren en die gingen niet binnen een paar uren weg. Van smorgens tot savond had ik er last van en ben er zelfs een tijdje in blijven hangen. Ik dacht eerst hyperventilatie maar omdat het zo lang en zwaar aanhield dacht ik toch wel in de richting van een paniek aanval. De toren hogen hartslag herken ik ook wel maar krijg het al van een beetje druk maken (of zware langzame bonzen na het druk maken) soms kan het ook zijn dat het voelt alsof het hartslag heel hoog is maar dat dan is het gewoon goed. Ik heb vaak een opgejaagd gevoel door deze stoornis. Mijn moeder heeft ze al langer dan 40 jaar en als je ze eenmaal een keer krijgt dan is het heel moeielijk om het onder controle te houden voor een tijdje. Paniek aanvallen zijn dus geen kleine hyperventilatie aanvallen. Deze duren langer en kunnen best intens zijn. Ik heb hier veel klachten door ervaren, vooral maagproblemen en middenrif die strak aangetrokke voelt met een steen op mijn longen.

Anoniem
14-06-2024
Reageer:
Sinds ik de eerste paniek aanval heb gehad jaren terug ben ik er nog steeds niet helemaal van opegknapt. Meschien omdat het zo ontzettend intens is dat het een soort trauma geeft of angsten om het weer te krijgen, ik weet het niet. Zou fijn zijn als het gewoon eens ophoud. Van de ene naar de andere klacht…Erg vermoeiend. Ergens las ik ook dat sommige er na 5 jaar nog niet van “genezen zijn” ik snap deze paniek aanval echt niet hoor. Wat doet het nou precies dat je er dan niet helemaal uit kunt komen..

Anoniem
14-06-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>